Bell Schedules » Afternoon Pep Rally Schedule

Afternoon Pep Rally Schedule

Afternoon Pep Rally Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 8:05 AM 8:15 AM 10 min
1st Block 8:15 AM 9:40 AM 85 min
2nd Block 9:45 AM 11:15 AM 90 min
First Lunch/I.L.T. 2 11:20 AM 11:45 AM 25 min
Second Lunch/I.L.T. 1 11:50 AM 12:15 PM 25 min
3rd Block 12:20 PM 1:20 PM 60 min
4th Block 1:25 PM 2:28 PM 63 min
Students Dismissed by Halls to Assembly 2:30 PM 3:25 PM 55 min