Bell Schedules

2019-2020 Bell Schedules
Regular Bell Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell All students released to class 8:00 AM 8:10 AM 10 min
1st Block 8:10 AM 9:40 AM 90 min
2nd Block 9:45 AM 11:15 AM 90 min
First Lunch 11:20 AM 11:45 AM 25 min
I.L.T. 2 11:50 AM 12:15 PM 25 min
I.L. T. 1 11:20 AM 11:45 AM 25 min
Second Lunch 11:50 AM 12:15 PM 25 min
3rd Block 12:20 PM 1:50 PM 90 min
4th Block 1:55 PM 3:25 PM 90 min
Early Release Bell Schedule-12:30pm Dismissal
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell-All Students released to class 8:00 AM 8:10 AM 10 min
1st Block 8:10 AM 9:05 AM 55 min
2nd Block 9:10 AM 10:00 AM 50 min
3rd Block 10:05 AM 10:55 AM 50 min
4th Block 11:00 AM 11:55 AM 55 min
Bag Lunch-No I.L.T. on Half Days 12:00 PM 12:25 PM 25 min
Dismissal 12:30 PM
Half Day Bell Schedule-11:30am Dismissal
Description / Period Start Time End Time Length
First Bell 8:00 AM 8:10 AM 10 min
1st Block 8:10 AM 9:00 AM 50 min
2nd Block 9:05 AM 9:40 AM 35 min
3rd Block 9:45 AM 10:20 AM 35 min
4th Block 10:25 AM 11:00 AM 35 min
Bag Lunch-No I.L.T. on Half Days 11:00 AM 11:20 AM 20 min
Dismissal 11:30 AM